O salată multicoloră şi plină de vitamine şi proteine.
Ingrediente: o cutie de 400 gr porumb dulce, 200 grame brânză feta tare, patru roşii medii, două fire ceapă verde, o lămâie verde, câteva fire de verdeţuri aromate, două linguri ulei de măsline, sare, piper verde
Mod de preparare: Porumbul se scurge bine de zeama din conservă şi se pune într-un castron adânc. Roşiile se taie în cubuleţe mărunte şi se pun peste porumbul dulce. Brânza feta se taie cubuţete mărunte şi se adaugă în salată. Se amestecă bine salata cu uleiul de măsline, zeama de la lămâia verde, verdeaţa proaspătă, sare şi piperul verde. Se da vasul la frigider timp de 1 oră.
Sursa: http://www.gastronomie.ele.ro O salată multicoloră şi plină de vitamine şi proteine.
Ingrediente: o cutie de 400 gr porumb dulce, 200 grame brânză feta tare, patru roşii medii, două fire ceapă verde, o lămâie verde, câteva fire de verdeţuri aromate, două linguri ulei de măsline, sare, piper verde
Mod de preparare: Porumbul se scurge bine de zeama din conservă şi se pune într-un castron adânc. Roşiile se taie în cubuleţe mărunte şi se pun peste porumbul dulce. Brânza feta se taie cubuţete mărunte şi se adaugă în salată. Se amestecă bine salata cu uleiul de măsline, zeama de la lămâia verde, verdeaţa proaspătă, sare şi piperul verde. Se da vasul la frigider timp de 1 oră.
Sursa: http://www.gastronomie.ele.ro