Vă oferim o reţetă originală Bergader!
Ingrediente: 2 ardei graşi roşii, 1/8 l supă de legume, 40 g Bavaria mini brie cu piper, 1/2 ceapă tăiată cubuleţe, 1/2 lingură ulei, 100 g brânză de vaci, 50 g şuncă fiartă tăiată cubuleţe, 1 lingură smântână, 1 gălbenuş, 1 albuş, sare, 1 lingură, amidon alimentar, 1 lingură făină, 1/2 până la 1 linguriţă cimbru tăiat mărunt, piper măcinat, un vârf de cuţit piper Cayenne, puţină nucşoară proaspăt rasă.
Mod de preparare: ardeii se taie în jumătăţi pe lungime, se îndepărtează miezul. Zeama se toarnă în formă de sufleu şi se aşează jumătăţile de ardei cu partea tăiata în sus. Se taie brânza în cuburi, ceapa se căleşte în ulei până devine sticloasă. Brânza de vaci se pune într-un tifon şi se stoarce, se amestecă brânza, ceapa şi şunca, se adaugă smântâna şi gălbenuşul. Albuţul se bate cu sarea şi amidonul până se obţine o cremă şi apoi se amestecă cu făina în masa de brânză de vaci. Se condimentează cu cimbru, sare, piper, piper Cayenne şi nucşoară. Ardeii se umplu cu această compoziţie şi se dau circa 35 - 40 minute la cuptorul preîncălzit la 180 C. La final se porneşte funcţia grill şi se lasă să se rumenească uşor 3 până la 5 minute.
Sursa: Gastronomie.ele.ro Vă oferim o reţetă originală Bergader!
Ingrediente: 2 ardei graşi roşii, 1/8 l supă de legume, 40 g Bavaria mini brie cu piper, 1/2 ceapă tăiată cubuleţe, 1/2 lingură ulei, 100 g brânză de vaci, 50 g şuncă fiartă tăiată cubuleţe, 1 lingură smântână, 1 gălbenuş, 1 albuş, sare, 1 lingură, amidon alimentar, 1 lingură făină, 1/2 până la 1 linguriţă cimbru tăiat mărunt, piper măcinat, un vârf de cuţit piper Cayenne, puţină nucşoară proaspăt rasă.
Mod de preparare: ardeii se taie în jumătăţi pe lungime, se îndepărtează miezul. Zeama se toarnă în formă de sufleu şi se aşează jumătăţile de ardei cu partea tăiata în sus. Se taie brânza în cuburi, ceapa