Meniu de lux la zona VIP. Vechi au fost dor brăţările de acces pe care a rămas ştanţat meciul România - Argentina. Restul: prospăt şi gustos
Invitaţii lui Mircea Sandu, oaspeţii din Franţa şi oficialii UEFA, au fost răsfăţaţi la ianugurarea Naţional Arena. A fost practic botezul stadionului, iar "Naşul" nu i-a dezamăgit pe oamenii la costum. I-a "cinstit" cu mâncăruri pe care mulţi dintre cei 55.000 de spectatori prezenţi aseară la meci nici nu ar şti să le scrie.
Totul începe cu un bufet rece, care are în componenţă următoarele: salată de pui afumat cu tăiţei de orez, cleşte de crab şi salsa de avocado plus frigărui de mozzarella cu roşii. De salata de pere amintim la sfârşit, din respect pentru vegetarieni.
Trecem la bufetul cald, unul parcă furat de la nunta lui Borcea: piept de pui marinat cu sos de chimichurri (un sos de legume din bucătăria argentiniană), şalău de Nil cu sos de şampanie şi risotto cu gorgonzola. Nu s-a terminat, pentru că intervine o aşa-zisă "staţie live", care are o componenţă la fel de rafinată: calamar prăjit, creveţi cu pui la tigaie, varză chinezească.
La desert, Blatter, Oprescu, finanţatorii şi şefii din fotbalul românesc, dar şi personalităţile din viaţa publică, au avut de ales dintr-un meniu pe care nu l-ar fi putut refuza nici măcar un diabetic: tiramisu şi sos de cafea, mousse de ciocolată cu zmeură, mousse de fructe de pădure şi crocant de migdale. Totul se termină tot cu o nouă "staţie live" din care nu lipsesc ananasul, pepenele galben şi roşu sau piersicile.
Meniu de lux la zona VIP. Vechi au fost dor brăţările de acces pe care a rămas ştanţat meciul România - Argentina. Restul: prospăt şi gustos
Invitaţii lui Mircea Sandu, oaspeţii din Franţa şi oficialii UEFA, au fost răsfăţaţi la ianugurarea Naţional Arena. A fost practic botezul stadionului, iar "Naşul" nu i-a dezamăgit p