Cel mai ieftin meniu, adică 70 de lei, este la cort. Cel mai scump face 120 de lei. Costurile diferă de la un restaurant la altul, în funcţie de locul ales, dar şi de câte feluri de mâncare sunt în meniu.
La un restaurant de categoria I, cel mai ieftin meniu costă 110 lei de persoană. În acest preţ intră cinci feluri de mâncare. Gustarea este compusă din ruladă piept de pui cu bacon, tort sandwich, chifteluţe, salam, roşii, ardei gras cu salată de vinete, ciuperci proaspete umplute, şniţel de pui, ruladă de carne, cabanos prăjit. Ca fel principal se oferă, de obicei, supă sau ciorbă şi friptură cu garnitură şi salată. Următoarele feluri sunt compuse din piept de pui la grătar cu garnitură şi salată, iar, spre dimineaţă, cârnaţi afumat fiert în vin, hrean, pâine.
Meniul cel mai scump
Pentru cei care nu vor un meniu tradiţional, pot alege unul mai scump, la 125 lei la un hotel-restaurant de trei stele din centrul municipiului Satu Mare. Gustarea unui meniu la astfel de preţ constă în rulou de şuncă, muslitos, piept de pui, telemea, crochete de cartofi, ouă de prepeliţă pe felie de portocală, ruladă de caşcaval cu şuncă, coşuleţ de roşii cu salată de vinete şi ruladă mozaic. La felul principal se oferă păstrăv prăjit şi garnitură de cartofi, urmat de un mix grill format din ceafă de porc şi pulpă de pui cu salată. Meniul mai cuprinde un cotlet de porc cu garnitură şi salată, iar spre dimineaţă, ciorbă de perişoare. La mare căutare sunt şi cantinele grupurilor şcolare, unde preţurile unui meniu pornesc de la 95 de lei. În acest preţ intră plata serviciilor (ospătari, bucătari) cafea, alune şi o şampanie la intrarea mirilor în sală precum şi patru sau cinci feluri de mâncare: un aperitiv format din şniţele, chiftele, ruladă, salam; supă sau ciorbă; friptură combinată din două feluri de carne şi garnitură; sarmale. Un meniu mai bogat costă 115 lei, preţ