Hairstyle:
*Care este diferenţa între vopsitul de acasă şi cel de la salon?
ANDREI: Doamnele care se vopsesc acasă se lovesc de probleme precum: căderea părului, alergii, piele pătată de vopsea. Aceste reacţii sunt des întâlnite, deoarece diferenţa dintre un produs profesional şi cel din comerţ este făcută de chimiştii din spatele produsului şi de ingredientele naturale pe care le conţine. Vopselurile profesionale conţin concentraţii foarte mari de proteine, lipide, minerale, vitamine, extracte din Monoi de Tahiti, extracte din caşmir, de orhidee, ulei de jojoba, vitaminele E, F, pantenol etc., iar cele de pe piaţa largă, nu.
*Dacă nu avem bani de mers la salon, ce produse de vopsit sunt bune şi inofensive pentru părul nostru?
BRIGITTA: Pot să răspund cu altă întrebare: dacă nu avem bani să mergem la stomatolog, cât de bine este să ne tratăm singure cariile? Mergem pe premise precum "lasă, o să crească la loc", dar căderea părului este un proces greu de oprit. Puteţi observa singure că, vopsindu-l în mod repetat acasă, părul este mai uscat, casant, deshidratat, iar culoarea obţinută nu este una de durată. Ca să le punem în balanţă, vopsind părul acasă, economia de bani nu este una substanţială, ci mai degrabă inexistentă, deoarece culoarea va avea o nuanţă ştearsă, va dura maximum patru săptămâni şi se sacrifică sănătatea părului.
*Care este raportul dintre calitatea şi preţul unui produs profesional şi a celui de uz comun?
BRIGITTA: Diferenţa începe chiar de la simpla denumire: "profesional" şi "uz comun". Produsele de uz comun sunt concepute în scop comercial (cantitate înainte de calitate), iar produsele profesionale se axează pe diferite probleme, având rolul de a repara, într-un termen scurt, firul de păr.
ANDREI: Raportul calitate-preţ tinde să fie favorabil produselor profesionale, care pot fi achiziţionate din salon şi fol