Într-o perioadă în care în România "răsar" stadioane din ce în ce mai impresionante sau altele se renovează din temelii, în Bănie situaţia arenelor este dezastruoasă. În acest moment, niciun stadion din Craiova nu poate fi omologat pentru meciuri de Liga I.
La fel ca şi fotbalul din Craiova, stadioanele "mor" şi ele. Cele mai mari arene din Craiova, "Ion Oblemenco", Extensiv, Tineretului, Electroputere şi Constructorul nu au nimic în comun cu timpurile pe care le trăim.
Scaune lipsă, gradene aflate în stare avansată de degradare, buruieni, gunoaie, garduri ruginite şi multă nepăsare. Acesta este peisajul dezolant al infrastructurii fotbalului craiovean. Altă dată sufletul fotbalului românesc, Craiova este acum la ani-lumină faţă de Bucureşti, Cluj, Ploieşti sau Piatra-Neamţ, iar situaţia nu pare să se schimbe prea curând.
25 de mii de locuri are stadionul "Ion Oblemenco", cel mai mare din Craiova
2 stadioane au marcat istoria fotbalului în Craiova, "Ion Oblemenco" şi Tineretului
Stadionul "Ion Oblemenco"
Templul fotbalului oltean "plânge". Gazonul arată în continuare bine, îngrijit fiind de angajaţii lui Adrian Mititelu, la fel ca şi tribuna oficială şi vestiarele, refăcute tot pe banii clubului. Restul însă formează un peisaj dezolant, deşi autorităţile au dat asigurări că stadionul nu va fi lăsat în paragină. Buruienile au năpădit din nou gradenele, scaunele sunt rupte, din toalete au mai rămas doar pereţii, stâlpii nocturnei au început să ruginească, iar scările de acces în tribune sunt adevărate capcane. Şi ca peisajul să fie complet, turnicheţii, care au costat municipalitatea în urmă cu mai bine de doi ani aproximativ 500.000 de euro, au fost vandalizaţi înainte să fie folosiţi măcar o dată!
Stadionul Tineretului
Arena pe care s-a jucat fotbal în Craiova încă din anii 40, şi unde Universitatea a evoluat pent