Dupa cinci ani pe piata din Romania, Tudor Constantinescu a decis sa schimbe din temelii conceptul din jurul Chocolat Createur de Gout. Odata cu conceptul mai nou au venit si vasele din bazalt, special create pentru restaurant si meniul bio.
Chocolat Createur de Gout si-a castigat reputatia pe piata bucuresteana prin produsele unice de cofetarie si a specialitatilor de paine pe care le produce in laboratoarele proprii. Inspirate din retete frantuzesti, si create din ingrediente 100% naturale, acestea au cucerit repede inimile bucurestenilor.
Dupa cinci ani de succes, Tudor Constantinescu (foto) a simtit nevoia unui nou suflu. De aceea, a intrat in bucatarie si a rescris meniul Chocolat complet. Mai mult decat atat, pentru ca atentia la detalii este vitala, noul concept Boutique Restaurant a schimbat complet fata Chocolat.
“Am vrut sa schimbam tot. Cred ca Chocolat a ajuns la maturitate, si ca din respect pentru clientii nostri a trebuit sa venim in intampinarea lor cu acest nou concept. De la vesela Revolt, care este din bazalt, totul este unic, creat special pentru Chocolat. Designul interior este creat de Stefan Popa, un arhitect extrem de talentat din Brasov, iar uniformele sunt creatia bunului nostru prieten Catalin Botezatu”, a spus Tudor Constantinescu, creatorul conceptului.
Dar cele mai spectacoloase schimbari s-au produs la meniu. Creat din ingrediente bio provenite din Belgia, Franta si Romania, meniul este inspirat din arta gastronomica franceza.
“Am creat o frenezie de culoare, gust si texturi. Fiecare farfurie s-a transformat intr-o calatorie fabuloasa in lumea bunului gust si a excelentei culinare”, a adaugat Constantinescu.
Astfel, in noul meniu se regasesc preparate precum risoto nero di seppia cu caracatita si sos de sampanie, un melanj delicios si usor, filet de halibut la abur servit pe cuib de spanac proaspat