După o perioadă agitată, Ioana s-a răsfăţat cu o mască pe bază de spirulină, argilă roşie şi alte ingrediente, relaxându-se înainte de a începe o săptămână de muncă.
"Mi-am pregatit un ceai de cimbru si am stat cam 5 minute la aburi calzi. Apoi mi-am umezit pielea cu apa termala si am frecat-o uşor, recunosc, pentru prima data cu bicarbonat de sodiu, pe care l-am cumpărat de la un plafar de cartier. Mi-a lăsat o piele curată si destul de uscata, deci cele cu tenul gras/acneic îl pot folosi, restul nu. Apoi mi-am aplicat o masca din: spirulina 1/2 lingurita, argila roşie 1/2 lingurita, vit. E - 2 pasile uleiose sparte, vit. C efervescenta intr-o ceasca de ceai/cafea cu apa plata. Le-am amestecat si mi le-am pus pe fata. Repet e o masca pt ten mixt, gras, acneic. In jurul ochilor mi-am pus miere cu ulei de jojoba, vit. E o pastila. Am stat asa circa 20 de minute, m-am clatit, m-am tamponat si cu gel de aloe vera si apoi am aplicat crema de noapte, Apidermaliv, la care am mai adăugat putin laptisor de matca, un ingredient foarte bun pentru un ten sensibil ca al meu", a povestit Ioana Ginghină pe blogul ei.
După o perioadă agitată, Ioana s-a răsfăţat cu o mască pe bază de spirulină, argilă roşie şi alte ingrediente, relaxându-se înainte de a începe o săptămână de muncă.
"Mi-am pregatit un ceai de cimbru si am stat cam 5 minute la aburi calzi. Apoi mi-am umezit pielea cu apa termala si am frecat-o uşor, recunosc, pentru prima data cu bicarbonat de sodiu, pe care l-am cumpărat de la un plafar de cartier. Mi-a lăsat o piele curată si destul de uscata, deci cele cu tenul gras/acneic îl pot folosi, restul nu. Apoi mi-am aplicat o masca din: spirulina 1/2 lingurita, argila roşie 1/2 lingurita, vit. E - 2 pasile uleiose sparte, vit. C efervescenta intr-o ceasca de ceai/cafea cu apa plata. Le-am amestecat si mi le-am pus pe fata. Repet e o mas