Are 13 medalii obţinute la competiţii sportive de atletism, dar a practicat şi box, artele marţiale, culturismul, tirul, a publicat şapte cărţi şi ştie să cânte la acordeon şi muzicuţă.
Tânărul poliţist local nu vrea să-şi irosească inutil timpul aşa că a găsit mai mereu câte ceva nou de făcut sau de învăţat. I se pare că pierde vremea şi atunci când doarme, motiv pentru care a redus programul de somn la doar câteva ore, suficient cât să se odihnească puţin şi să prindă putere.
„Nu vreau să pierd timpul, în loc să fac ceva util. Voi avea timp suficient să dorm mai apoi...“, a explicat Cezar Mihail Bucur. Aşa că are tot timpul o preocupare şi vrea să experimenteze lucruri noi.
În inspecţie prin Centrul Istoric
Cezar lucrează la Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Cotrol a Municipiului Bucureşti, mai exact la biroul de ordine publică pentru Centrul Istoric, o meserie care îl atrage, dar care se potirveşte mai puţin cu latura sa artistică.
De-altfel, îşi dedică timpul liber creaţiei de poezie, proză, pamflete şi epigrame pe care le rosteşte fără să clipească de parcă ar avea o carte deschisă în faţă.
„Am scris în principal despre iubire, dar şi despre putere. Am fost tot mai inspirat şi m-am adâncit în zona artistică după moartea mamei mele, fostă profesoară, care a suferit un accident vascular la vârsta de 67 de ani“, a mărturisit tânărul poliţist. De aceea prima sa carte s-a şi numit „Mama, îngerul meu păzitor“, un volum care îi este foarte drag.
Atras de sport datorită tatălui său
Cezar are un pumn întreg de medalii şi o listă lungă cu toate competiţiile sportive la care a participat, mai ales la atletism, unde a obţinut premii la probele de viteză la 60, 100, 200 şi 400 de metri.
A fost însă nevoit să renunţe la performanţă din cauza unei accidentări. Spune că îi place în cont