Celebrul bucatar si entertainer Horia Virlan declara, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro, ca petrecerile tematice bazate pe gatit sunt cea mai la moda activitate pentru angajatii din multinationale. Afla cine este cel mai nou chef care s-a alaturat demersului Delice Cook & Fun si care sunt planurile bucatarului pentru propriul restaurant.
“Corporatistii stiu sa se distreze atunci cand gatesc, sunt sinceri si deschisi la nou. Am avut si cativa angajati din multinationale care stiau unul-doua lucruri despre gatit, am avut si doamne mai in varsta, care au gatit pentru copii. Multi dintre participantii la aceste teambuilding-uri tematice revin mai apoi cu prietenii, sau familiile, deci se pare ca le place”, a spus Horia Virlan (foto), despre noul concept adus in Romania de Paprika Latino Production.
Concret, in cadrul petrecerilor sau teambuilding-urilor Delice Cook & Fun, companiile isi trimit echipele sa se relaxeze gatind si, in acelasi timp, sa intareasca buna comunicare si colaborarea eficienta intre membrii unei echipe.
Aceasta modalitate de teambuilding functioneaza atat pentru grupuri mici, de 15 persoane, cat si pentru grupuri de pana la 100 de persoane.
“Cand avem grupuri foarte mari, am avut si de 100 de persoane, ii impartim in grupuri mai mici. Cu o parte din ei lucrez eu, cu cealalta, colegul meu Cezar Munteanu. Din aceasta toamna ni se va alatura si Jakob Hausmann, chef-ul de la Mica Elvetie”, a adaugat Virlan.
Desi uneori, cand e vorba de companii mari, grupurile sunt numeroase, toti participantii sunt pe deplin implicati, fiecare are rolul sau in echipa, distribuit de bucatar. Se formeaza echipe care gatesc impreuna la insule de gatit special create pentru acest tip de eveniment, iar toate echipamentele (mobile si usor de instalat) si ustensilele necesare pot fi mutate oriunde pe teritoriul Romaniei.
Pana