Sursa foto: danarogoz.onemagazine.roActriţa de la Pro TV îşi aminteşte care a fost cea mai aparte cină pe care a mâncat-o în India, atât prin modul de preparare a produselor culinare, cât şi prin lipsa de igienă a celei care o gătea. Cu toate acestea, Dana a mâncat şi nu regretă deloc, fiindcă a fost altfel decât tot ce a experimentat vreodată în privinţa restaurantelor indiene.
"A gatit numai din pozitia asta desculta, a sters pe jos si a sters si vasele cu aceeasi carpa, n-a spalat legumele de pamant, ci le-a pus direct in oala care fierbea, a sters cu mana farfuriile, daca ii mai cadea pe jos o bucata de mancare, o punea cu grija inapoi in farfurie... Dar uite ca am supravietuit! Poate suna inspaimantator, dar chiar a meritat. A fost ca un ritual masa asta sau ca o coregrafie. Am urmarit tacuta fiecare miscare si la final am gustat: recunosc, n-a fost pe gustul nostru, poate tocmai pentru ca era autentica mancarea si implicit diferita de ce eram noi obinuiti. In restaurante mancai varianta de mancare indiana pentru turisti. Dar repet, a fost un spectacol pe care, daca ajungeti vreodata in India, MERITA sa-l gustati!", scrie Dana pe blogul ei. Sursa foto: danarogoz.onemagazine.roActriţa de la Pro TV îşi aminteşte care a fost cea mai aparte cină pe care a mâncat-o în India, atât prin modul de preparare a produselor culinare, cât şi prin lipsa de igienă a celei care o gătea. Cu toate acestea, Dana a mâncat şi nu regretă deloc, fiindcă a fost altfel decât tot ce a experimentat vreodată în privinţa restaurantelor indiene.
"A gatit numai din pozitia asta desculta, a sters pe jos si a sters si vasele cu aceeasi carpa, n-a spalat legumele de pamant, ci le-a pus direct in oala care fierbea, a sters cu mana farfuriile, daca ii mai cadea pe jos o bucata de mancare, o punea cu grija inapoi in farfurie... Dar uite ca am supravietuit! Poate suna inspaimant