A fost ospătar pe vapor. A descărcat arme pentru Gaddafi. Apoi, dealer de electronice la Anvers, Belgia. A fost unul dintre primii milionari români. Se zice că a cam scăpătat, dar se ţine tare. Sursa: CODRIN PRISECARU
N-are banii lui Patriciu, da’ tot cu Merţanu’ se plimbă. N-are nici yacht, precum Copos, şi nici lexicul nu-l deosebeşte prea mult de Voiculescu, da’ cel puţin averea n-a făcut-o din afaceri cu statul. Vacanţa şi-a luat-o în septembrie, că-i mai ieftin. În Antalya, printre românaşii care dau buzna la "olinclasiv"-ul cu carne pe săturate de la turci. Acum 30 de ani era chelner pe vapor. A fugit din ţară şi s-a stabilit la Anvers. A spălat maşini şi a vândut casetofoane la indieni şi pakistanezi. După revoluţie a venit în România şi a început să ne vândă televizoare şi combine muzicale. Era tânăr, curăţel, prezentabil şi cu oareşce bănuţi. A dat iama printre flămândele top-modele autohtone. Baza de selecţie era asigurată de concursurile de miss, pe care tot el le sponsoriza.
În ’96, a ajuns la apogeu. S-a ales primar independent în cel mai arătos sector al Capitalei. Cu politica a dat-o în bară. Nu ştia că, la Bucureşti, legea înmulţirii n-avea logică fără cea a împărţirii. Unii au spus că a cam scăpătat. El zice că mai bogat n-a fost niciodată. Marţi, la prânz, într-o oră şi jumătate, pe George Pădure nu l-a sunat nimeni.
Acum 20 de ani
Pe timpuri, magazinul său era cel mai în vogă din Bucureşti. Pe Dorobanţi, luminat cu spot-uri, cum românul mai vedea doar la deschiderea Olimpiadei, şi cu o reclamă care te îmbia să cumperi: "GEPA Electrocenter. Un pic mai bine pentru dumneavoastră!".
Azi are biroul la parterul unui bloc cu 18 etaje, de lângă Podul Constanţa. Aproape jumătate din apartamente n-au jaluzele sau perdele la ferestre, semn că-s goale, nevândute.
George Pădure, cu ochii în ca