Toamna se culeg strugurii. Dar şi momentele haioase cu vedete plecate la culesul viei. În stilul care l-a consacrat deja, Cătălin Măruţă şi-a luat ajutoare de nădejde, vedete cu simţul umorului la purtător, şi a poposit direct în mijlocul unei podgorii îmbelşugate cu un obiectiv precis: să producă vinul „Happy Hour“. Un vin nou, dar de calitate, înţepător, dar vesel, aşa cum îi șade bine unui vin happy. Laura Lavric, Petrică Mâţu Stoian, Rică Răducanu, Constantin Enceanu, Nelu Ploieşteanu, în frunte cu prezentatorul „Happy Hour“, au învăţat şi simţit pe pielea lor cu câtă trudă se obţine un vin bun. Rică Răducanu a fost responsabil cu prepararea grătarului cu mici bio, Enceanu şi Mâţu au escaladat copaci, iar Laura Lavric a trăit sperietura vieţii ei când a văzut în faţa ochilor un şarpe. Şi pentru că munca temeinică dă roade, strugurii au fost zdrobiţi cu simţ de răspundere pentru a obţine licoarea mult aşteptată: vinul „Happy Hour“, pe care Cătălin Măruţă îl va prezenta în ediţia de astăzi şi pe care îl va dărui de acum înainte invitaţilor săi.
Toamna se culeg strugurii. Dar şi momentele haioase cu vedete plecate la culesul viei. În stilul care l-a consacrat deja, Cătălin Măruţă şi-a luat ajutoare de nădejde, vedete cu simţul umorului la purtător, şi a poposit direct în mijlocul unei podgorii îmbelşugate cu un obiectiv precis: să producă vinul „Happy Hour“. Un vin nou, dar de calitate, înţepător, dar vesel, aşa cum îi șade bine unui vin happy. Laura Lavric, Petrică Mâţu Stoian, Rică Răducanu, Constantin Enceanu, Nelu Ploieşteanu, în frunte cu prezentatorul „Happy Hour“, au învăţat şi simţit pe pielea lor cu câtă trudă se obţine un vin bun. Rică Răducanu a fost responsabil cu prepararea grătarului cu mici bio, Enceanu şi Mâţu au escaladat copaci, iar Laura Lavric a trăit sperietura vieţii ei când a văzut în faţa ochilor un şarpe. Şi pentru că munca temeinică