O cafenea deosebit de eleganta si rafinata de tip business class va fi inaugurata sâmbata, 8 octombrie 2011, la parterul cladirii office United Business Center din cadrul ansamblului urbanistic Palas Iasi. Café Papillon are un concept unic în regiunea de nord-est a tarii: cafenea, bar si lounge cosmopolit. Ambientul spectaculos, meniul care aduce premiere, personalul ultraspecializat si preturile deosebit de atractive vor fideliza în scurt timp clientii din Iasi, dar si din regiune.
Prima cafenea deschisa la Palas are o capacitate de 100 de locuri la interior si, din primavara, alte 150 pe terasa. Café Papillon va functiona în intervalul 8 dimineata – 1 noaptea, iar în weekend pâna la ultimul client.
Micul dejun, business lunch-ul si aperitivele calde sau reci cu specific international, preponderent italian si francez, compun meniul elaborat, deosebit de accesibil ca pret. Conceptul "business lunch" este atractiv prin produsele noi aduse în nord-estul tarii. O gama larga de specialitati pe baza de cafea din Jamaica, Kenia, Brazilia si Columbia, delicatese, produse exotice, specialitati, sampanie si lichioruri fine vor fi la Palas, în Café Papillon. "Trainerul adus special pentru pregatirea angajatilor Papillon a fost Francesco Sanapo, lider în 2010 si 2011 World Barista Campionship", a precizat Bogdan Juverdeanu, managerul Café Papillon, care avut sansa de a colabora cu cei mai buni barmani ai Italiei, la Emporio Armani Caffé în Milano.
Inedit este si faptul ca persoanele care aleg sa îsi petreaca timpul în acest business place rafinat vor putea achizitiona si preparate din cafea sau ciocolata de tip suvenir.
Café Papillon rivalizeaza cu cafenele de top din Florenta, de unde a fost inspirat si designul. Avangardist, acesta îmbina spectaculos actualele tendinte cu elemente baroce în mobilier si decor. Un set de can