"Ma declar fana mancarurilor care nu arata bine. Pana la urma conteaza gustul si mai putin aspectul. In general cele mai putin atragatoare portii de mancare ascund savori nebanuite. Bine, daca portiile astea nu erau incepute ar fi fost mai aspectuoase. Sunt o adepta a combinatiilor culinare surprinzatoare, asa ca va recomand cu drag muschi de vita - facut mediu - cu sos de ciocolata si chilli, alaturi de orez cu ciuperci si parmezan, dar si crema de cascaval afumat, mozzarella, cheddar, brie, prosciutto, ciuperci, servita cu paine prajita. Gustul... o simfonie! Incercati si acasa", a povestit Andreea Ibacka pe blogul ei.
Andreea Ibacka: "Mama mea împlineşte astăzi 39 de ani" Andreea Ibacka a început antrenamentele la "Dansez pentru tine"! "Stare psihică foarte bună: entuziasm şi satisfacţie"
"Ma declar fana mancarurilor care nu arata bine. Pana la urma conteaza gustul si mai putin aspectul. In general cele mai putin atragatoare portii de mancare ascund savori nebanuite. Bine, daca portiile astea nu erau incepute ar fi fost mai aspectuoase. Sunt o adepta a combinatiilor culinare surprinzatoare, asa ca va recomand cu drag muschi de vita - facut mediu - cu sos de ciocolata si chilli, alaturi de orez cu ciuperci si parmezan, dar si crema de cascaval afumat, mozzarella, cheddar, brie, prosciutto, ciuperci, servita cu paine prajita. Gustul... o simfonie! Incercati si acasa", a povestit Andreea Ibacka pe blogul ei.
Andreea Ibacka: "Mama mea împlineşte astăzi 39 de ani" Andreea Ibacka a început antrenamentele la "Dansez pentru tine"! "Stare psihică foarte bună: entuziasm şi satisfacţie"