„Lăcomia penală a unor magistraţi bogaţi” (Adevărul). „Cum au dispărut 120.000 de euro din fondul de spaga al DNA” (Adevărul). „România pierde 1,3 mld. euro pe lună din cauza administraţiei de stat” (Ziarul Financiar). „Moarte stupidă, pornind de la o şapcă” (Jurnalul Naţional).
„Şpagă cu repetiţie la Curtea Supremă”. Consiliul Superior al Magistraturii confirmă, pentru Evenimentul Zilei, că a extins cercetările şi în cazul altor magistraţi de la Curtea Supremă, încă neinculpaţi oficial de DNA. Preşedintele CSM, Horaţiu Dumbravă, propune ca magistraţii care vor fi condamnaţi, definitiv şi irevocabil, pentru fapte comise în funcţie sau în legătură cu funcţia, dar şi pentru infracţiuni de corupţie, să nu mai primească pensie. Mai mult, Dumbravă propune ca nici magistraţii excluşi din branşă de către CSM să nu mai aibă dreptul la pensie de serviciu.
Înalta Curte din Pipera. Adevărul scrie despre „Lăcomia penală a unor magistraţi bogaţi”. Magistraţii instanţei supreme pe care se presupune că i-ar fi mituit un om de afaceri prin intermediul unui avocat au averi impresionante şi salarii lunare de peste 10.000 de lei atrage atenţia publicaţia. În acest context, fila de dosar penal pentru grave fapte de corupţie, în care procurorii scriu despre bijuterii, contravaloarea unor bilete de avion şi a cazării pentru excursii exotice, suportarea cheltuielilor pentru petreceri organizate la restaurante de lux, dar şi asigurarea folosinţei gratuite a unui apartament situat la Paris, pare halucinanta. Dar în dreptul învinuiţilor sta scris numele unor magistraţi de la cea mai puternică instanţă din România: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Transcrierea interceptărilor telefonice ale judecătorilor în cauză arata negru pe alb cum se dezvoltă afacerile „subterane" în Justiţia din ţara noastră, ameninţată aproape anual de Uniunea Europeană cu activarea clauzei de salv