Porţiunea de drum din apropierea localităţii Timişu de Sus, mai exact curba din faţa pensiunii Gil, unde s-a produs accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu, nu este periculoasă, în condiţiile în care sunt respectate regulile de circulaţie, au explicat pentru gândul reprezentanţii Poliţiei braşovene.
"Nu este o zonă care să ne pună probleme deosebite din punct de vedere al accidentelor de circulaţie. Nu este vreun triunghi al Bermudelor şi chiar nu îmi aduc aminte de vreun accident recent în acea zonă. Ţine însă de conduita şoferilor, pentru că accidente se pot întâmpla oriunde", a declarat pentru gândul Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov.
Naghi susţine că numărul accidentelor rutiere grave a scăzut în 2011 pentru al doilea an consecutiv în judeţul Braşov. Cel mai periculos drum din judeţ, din punct de vedere al incidentelor rutiere, este tronsonul Sighişoara-Braşov-Buneşti, pe DN 13. Pe DN1, pe porţiunea din judeţul Braşov, tronsonul cu cele mai multe accidente este după Codlea, spre Sibiu.
Citeşte şi editorialul luiCRISTIAN TUDOR POPESCU: "Tancul" lui Huidu are şi televizor
Dacă Huidu era inapt să şofeze, medicul curant riscă închisoarea
Şerban Huidu a suferit un grav accident de schi, iarna trecută, în Austria, în urma căruia a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Realizatorul tv s-a aflat în comă, apoi a avut probleme de vorbire şi de mişcare pentru o vreme. Cu toate acestea, el conduce maşina de mai multe luni.
"Medicul curant sau medicul de familie este cel care trebuie să anunţe Poliţia dacă un şofer nu mai este compatibil cu calitatea de conducător auto. Legea îl incriminează pe medic dacă nu comunică aceste date şi dacă din această cauză se produce un accident auto", au explicat pentru gândul surse din Poliţia Rutieră.
Dacă există victime în urma acciden