Fructele şi legumele care-ţi cresc imunitatea
kiwi;
lămâile;
portocalele;
grapefruit-ul;
merele;
perele;
strugurii verzi;
ceapa;
usturoiul;
gogonelele;
sparanghelul;
spanacul;
fasolea verde;
varza;
roşiile;
castraveţii;
ardeiul gras;
ardeiul iute;
dovleceii.
Ceaiuri imunostimulante
ghimbir;
cimbru;
cătină;
pătlagină;
potbal, toate îndulcite cu miere de albine, nu cu zahăr.
"Puteţi obţine rezultate bune cu imunogrip (din Echinacea purpurea), care creşte rezistenţa organismului la infecţii, lucru demonstrat prin studii clinice. Se administrează timp de patru zile, cu pauze de patru zile, nu mai mult de şase săptămâni. În timpul pauzelor puteţi urma tratamentul natural "Influrex Plus" (n.r. - conţine coajă de salcie, flori de soc, propolis, scai vânăt, pir şi echinaceea) şi produse pe bază de cătină şi sirop de măceşe", spune dr. farm. Ovidiu Bojor.
Fructele şi legumele care-ţi cresc imunitatea
kiwi;
lămâile;
portocalele;
grapefruit-ul;
merele;
perele;
strugurii verzi;
ceapa;
usturoiul;
gogonelele;
sparanghelul;
spanacul;
fasolea verde;
varza;
roşiile;
castraveţii;
ardeiul gras;
ardeiul iute;
dovleceii.
Ceaiuri imunostimulante
ghimbir;
cimbru;
cătină;
pătlagină;
potbal, toate îndulcite cu miere de albine, nu cu zahăr.
"Puteţi obţine rezultate bune cu imunogrip (din Echinacea purpurea), care creşte rezistenţa organismului la infecţii, lucru demonstrat prin studii clinice. Se administrează timp de patru zile, cu pauze de patru zile, nu mai mult de şase săptămâni. În timpul pauzelor puteţi urma tratamentul natural "Influrex Plus" (n.r. - conţine coajă de salcie, flori de soc, propolis,