„Cum se încălţă Europa pentru iarnă” (Adevărul). „Recensământul aduce sămânţa de scandal: V-aţi hotărât cine este capul familiei?” (Evenimentul Zilei). „Micile războaie ale marelui Crin Antonescu” (Evenimentul Zilei). „Politica şi politichie” (Adevărul).
„Cazul Huidu şi culpa criminală a politicienilor: Un sfert dintre accidentele rutiere din România au loc pe DN1, cel mai periculos drum din ţară” notează Gândul.info. Autostrada Zăpezii, Bucuresti-Brasov, ar fi trebuit să fie finalizata în 2009.Acest lucru nu s-a întâmplat pentru că fie au fost revocate contractele, fie nu au fost bani pentru a finanţa construcţia, doar 63 de kilometri din tronsonul Bucuresti-Ploiesti sunt finalizaţi până în prezent. În ceea ce priveşte tronsonul Comarnic-Braşov , dacă anul viitor ministerul Transporturilor va reuşi, din a doua încercare, să selecteze un consorţiu care să-l construiască în parteneriat public-privat, atunci cei 55 de kilometri ar putea fi finalizaţi cel mai devreme în 2015.
Despre infrastructura rutieră şi în România Liberă - Creşterea numărului de kilometri de autostradă, montarea parapeţilor mediani şi a şicanelor în punctele periculoase ar fi câteva soluţii pentru reducerea numărului de morţi pe şosele. România se află în fruntea topului european al accidentelor mortale de circulaţie, arată datele oficiului european de statistică Eurostat.
„Dacă un simplu cetăţean - şi nu Şerban Huidu - comitea un accident soldat cu trei morţi, şeful Poliţiei Rutiere din România se mai transforma în avocatul şoferului aflat în culpă? se întreabă retoric Nicoleta Savin în Evenimentul Zilei. “Lucian Diniţă nu ştie nimic despre viteză, la 24 de ore de la accident ea nu poate fi măcar aproximată în viziunea domniei sale, dar derapajul, bată-l vina, ar fi cauza. Între noi fie vorba, celelalte maşini de pe şosea, inclusiv Logan-ul, de ce n-au derapat?” mai scrie e