Câteva măsuri urgente pot reda relaţiei voastre un suflu nou, iar mâncarea, sexul şi romantismul sunt o combinaţie de succes în această situaţie critică.
Transformă fiecare masă pe care o pregăteşti împreună cu partenerul tău de viaţă într-o o ocazie în care să-l încânţi şi să-ţi exprimi senzualitatea. Gătitul alături de el poate fi chiar un preludiu la o partidă de amor. Acest context vă dă prilejul să vă folosiţi de toate simţurile: mirosul, pipăitul, gustul şi văzul. Să gătiţi şi să mâncaţi ca şi cum aţi face dragoste poate fi plăcut, ba chiar o experienţă inedită, care să reaprindă flacăra romantismului. Doi parteneri de viaţă care gătesc împreună sugerează o uniune, dar şi o stabilitate a cuplului. Lumina lumânărilor, o muzică romantică şi o mâncare delicioasă vă vor face întotdeauna să vă simţiţi foarte bine.
Romantismul este o stare psihică, o atitudine. Până la urmă, reprezintă arta de a-ţi exprima dragostea. Primul impuls este acela de a te gândi la tine ca parte dintr-un cuplu, iar abia mai apoi individual. Nu contează, însă, numai că o faci, ci şi cum o faci. Multe gesturi mărunte şi cuvinte pot fi acel "lipici" care să sudeze o relaţie. Romantismul nu este logic şi nici premeditat, aşa că cel mai bine ar fi să-ţi dai frâu liber imaginaţiei şi să te simţi bine. Niciodată nu poţi fi prea în vârstă ca să-ţi permiţi anumite mici nebunii.
Încearcă să găseşti o modalitate de a rămâne numai voi doi. Trimite-i pe copii la bunici, în vizită la cei mai buni prieteni sau la un film. Dacă nu îţi reuşeşte niciuna din aceste variante, atunci trimite-i la culcare mai devreme decât de obicei sau pune-le DVD-ul lor preferat, după ce ai avut grijă să le cumperi floricelele de porumb, care le plac atât de mult. După ce aţi rezolvat problema cu cei mici, puneţi în dreptul dormitorului vostru o plăcuţă înscrisă cu rugămintea "Nu deranjaţi!", apoi savuraţi