- Social - nr. 879 / 19 Octombrie, 2011 In organizarea editiei din acest an a "Sarbatorii Vinului” ne orientam, cu precadere, asupra valorificarii si promovarii produselor autohtone, ale caror calitati si virtuti terapeutice nu sunt, din pacate, intotdeauna cunoscute si apreciate la justa lor valoare. Promovarea unor produse alimentare sanatoase, fara "e”-uri, orientarea spre consumul unor soiuri de vinuri si sucuri de fructe "curate” se inscriu printre preocuparile constante ale Primariei. Dovada, in acest sens, stau expozitiile si targurile de produse apicole, lactate etc., cu invitarea, la editiile precedente, a unor renumiti specialisti in domeniu. In paralel cu "Sarbatoarea Vinului si a Artei mestesugaresti”, in Piata Trandafirilor si in principalele piete agroalimentare din municipiu este prezenta si… toamna mureseana a marului, o campanie de vitaminizare ce indeamna la "incarcarea bateriilor” prin consumul delicioaselor mere autohtone. Toate bunatatile din camara – zacusca, muraturi, dulceturi etc. – dorim sa se regaseasca pe mese, la editia din acest an a Sarbatorii. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a-i reorienta pe targumureseni catre produsele alimentare curate, gustoase si sanatoase, care poate ca nu-ti iau ochii prin ambalajele lor sclipitoare, dar, cu siguranta, te ajuta sa-ti pastrezi vigoarea, optimismul, sanatatea si pofta de viata. Primarul municipiului Targu-Mures Dr. DORIN FLOREA - Social - nr. 879 / 19 Octombrie, 2011 In organizarea editiei din acest an a "Sarbatorii Vinului” ne orientam, cu precadere, asupra valorificarii si promovarii produselor autohtone, ale caror calitati si virtuti terapeutice nu sunt, din pacate, intotdeauna cunoscute si apreciate la justa lor valoare. Promovarea unor produse alimentare sanatoase, fara "e”-uri, orientarea spre consumul unor soiuri de vinuri si sucuri de fructe "curate” se inscriu printre preocuparil