Zilele de 21, 22 şi 23 ale lui Brumărel au adunat în parcarea centrului comercial Plaza România din Bucureşti arome din 14 ţări.
La Campionatul de Gătit în Aer Liber bucureştenii au descoperit sortimente noi de mâncare, au luat parte la numeroase demonstraţii de gătit oferite de maeştrii bucătari români, dar şi din alte ţări, au degustat vinuri dintre cele mai alese.
Tot atunci s-au stabilit şi câteva recorduri: cel mai mare gulaş secuiesc, preparat de echipa bucătarului Tiberiu Kiss, cea mai impresionantă supă minestrone, realizată de Mihai Uică şi cel mai mare ghiveci măcelăresc, gătit de Cosmin Zidureanu şi echipa sa. Zilele de 21, 22 şi 23 ale lui Brumărel au adunat în parcarea centrului comercial Plaza România din Bucureşti arome din 14 ţări.
La Campionatul de Gătit în Aer Liber bucureştenii au descoperit sortimente noi de mâncare, au luat parte la numeroase demonstraţii de gătit oferite de maeştrii bucătari români, dar şi din alte ţări, au degustat vinuri dintre cele mai alese.
Tot atunci s-au stabilit şi câteva recorduri: cel mai mare gulaş secuiesc, preparat de echipa bucătarului Tiberiu Kiss, cea mai impresionantă supă minestrone, realizată de Mihai Uică şi cel mai mare ghiveci măcelăresc, gătit de Cosmin Zidureanu şi echipa sa.