Deşi vremea în acest weekend a fost friguroasa, vânzările făcute de producători au fost foarte bune n După două zile, vineri şi sâmbătă, se poate spune clar că a treia ediţie a Târgului Produs în Bucovina este un succes şi arată o continuă creştere a interesului pentru produsele tradiţionale din Bucovina. Toată lumea este mulţumită, producători şi cumpărători deopotrivă", a declarat preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.
Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina" a fost un succes, susţin organizatorii evenimentului care a avut loc, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava, complex comercial ce a fost gazda celei de-a treia ediţie a acestei manifestări organizate de Consiliul Judeţean (CJ) Suceava în parteneriat cu Asociaţia „Produs în Bucovina". Deşi la finele săptămânii trecute nu a fost tot timpul vreme bună, vânzările au mers foarte bine, au dat asigurări organizatorii. În zilele de vineri şi de sâmbătă s-au vândut 12 tone de preparare din carne, şapte tone de brânzeturi şi opt tone de fructe, dar şi 1.100 de kilograme de produse de patiserie, 700 de kilograme de miere de albine şi 1.700 de litri de must. Un bilant final al vânzărilor ar urma să fie stabilit la începutul acestei săptămâni şi comunicat în zilele următoare.
„După două zile, vineri şi sâmbătă, se poate spune clar că a treia ediţie a Târgului Produs în Bucovina este un succes şi arată o continuă creştere a interesului pentru produsele tradiţionale din Bucovina. Toată lumea este mulţumită, producători şi cumpărători deopotrivă", a declarat preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.
Reamintim că în parcarea complexului comercial au expus 35 de producători şi procesatori de carne şi lapte şi 30 de meşteri populari, standurile fiind frumos amenajate şi având diverse produse expuse de la diverse sortimente produse lactate până la o ofertă variată de sortimente de miere de albine - tei, sal