Pentru bucatele care îţi lăsau gura apă, bucureştenii au venit cu o oră mai devreme, iar aşteptarea a meritat, susţin cei care au gustat din fasolea preparată de bucătarul Călin Constantin.
"Am venit şi anul trecut! Este foarte bună fasolea, exact cum o fac eu acasă", ne-a spus Lixandriana Ixtol, o pensionară de 74 de ani, în timp ce mânca cu poftă.
Prepararea bucatelelor ostăşeşti a durat 24 de ore şi s-au folosit 125 de kilograme de fasole, 20 de kilograme de ceapă, 15 de kaiser şi peste 2.000 de cârnaţi făcuţi la grătar chiar în parc. De altfel, şi în Parcul Crângaşi s-au împărţit porţii gratuite de fasole cu cârnaţi.
Pentru bucatele care îţi lăsau gura apă, bucureştenii au venit cu o oră mai devreme, iar aşteptarea a meritat, susţin cei care au gustat din fasolea preparată de bucătarul Călin Constantin.
"Am venit şi anul trecut! Este foarte bună fasolea, exact cum o fac eu acasă", ne-a spus Lixandriana Ixtol, o pensionară de 74 de ani, în timp ce mânca cu poftă.
Prepararea bucatelelor ostăşeşti a durat 24 de ore şi s-au folosit 125 de kilograme de fasole, 20 de kilograme de ceapă, 15 de kaiser şi peste 2.000 de cârnaţi făcuţi la grătar chiar în parc. De altfel, şi în Parcul Crângaşi s-au împărţit porţii gratuite de fasole cu cârnaţi.