Viitorul emisiunii nu s-a hotărât încă în ediţia specială de aseară, cu Mihai Găinuşă pe post de moderator, dar a declanşat o dezbatere cu argumente mai mult pro decât contra. Sursa: PRIMA TV
1 /.
Moment de cotitură în viaţa "Cronicii cârcotaşilor". Emisiunea ce a lansat branduri ca "Sandra Efectiv Stoicescu", "Adelin Ochişor", "Andreea Bigudeasa", "Cătălin Radu Ponoase", dar mai ales celebrul "Ruşinică, ruşinică!" îşi caută motivele şi forma pentru a merge mai departe.
Mihai Găinuşă şi Prima TV au organizat aseară o ediţie specială a emisiunii, în cadrul căreia le-a pus mai multor invitaţi, printre care Cristina Ţopescu, Leonard Doroftei, Călin Goia şi Cristian Andrei, întrebarea "«Cronica cârcotaşilor» poate să meargă mai departe?".
Lipsa atitudinii, un păcat mai grav decât cârcoteala
Iniţial, îndoiala poate părea fără rost, dacă ne gândim că în 11 ani, "Cronica cârcotaşilor", lansată în toamna lui 2000 de Şerban Huidu, s-a îmbogăţit cu oameni şi idei noi. Experienţa ne spune însă că, în multe cazuri, când echipa pierde un lider curba audienţei e descendentă. Dacă emisiunea nu va prinde în continuare la public, Găinuşă are o opţiune de rezervă: "Te iau la ştiri dacă te dau afară de la «Cronică »", a glumit Cristina Ţopescu.
După o săptămână de pauză "Cronica Carcotaşilor" a revenit ieri, la Prima TV, de la ora 20.30, cu o ediţie specială. Găinuşă, uşor stângace în postura de moderator, a încercat o trecere în revistă a celor 11 ani de emisie. S-a vorbit despre fapte bune, s-a cerut părerea vedetelor, victime sau nu ale emisiunii, dar şi a oamenilor de pe stradă.
Alegerea oamenilor a fost unanimă: "Cronica trebuie să meargă mai departe". Rămâne de stabilit însă cum. "Să fii cârcotaş e un păcat, dar astăzi există un alt păcat, mai mare, lipsa de atitudine, de pe urma căreia pătimim toţi şi car