Claudia Miţoi, giurgiuveanca supraponderală salvată de la moarte în urma unei operaţii a slăbit aproape 50 de kilograme din cele 210 pe care le avea iniţial.
Femeia în vârstă de 38 de ani a reuşit să dea jos aproape 50 de kilograme după numai trei luni de la operaţia de micşorare a stomacului şi de extirpare de fiere. Înainte să fie supusă intervenţiei chirurgicale, Claudia Miţoi avea 210 kilograme, iar acum cântăreşte aproximativ 160 de kilograme.
VEZI CUM ARATĂ ACUM CLAUDIA MIŢOI
„Sunt foarte fericită că mă pot mişca şi eu ca un om normal. În urmă cu câteva zile am luat ultimele pastile din tratamentul prescris. Luam câte 20 de medicamente pe zi şi nu aveam să mănânc decât supă strecurată, apă şi ceai. Nici când medicul mi-a dat voie să mănânc aproape orice, mi-a fost frică, şi am ales să mă înfometez decât să mă îngraş la loc” afirmă Claudia Miţoi. Aceasta vrea să continue regimul şi tratamentul şi să ajungă la 90 de kilograme până la primăvară.
Regim riscant
Femeia povesteşte că din dorinţa exagerată de a slăbi cât mai repede a făcut anemie, ajungând de două ori la perfuzii. Deşi i s-a recomandat să mănânce puţin şi des, femeia continuă să fie reţinută atunci când vine vorba de mâncare.
Ea povesteşte că a încercat să mănânce normal însă după a doua lingură s-a speriat din cauza reacţiilor corpului. „Mi s-a dat voie să mănânc un ou la trei zile şi chiar peşte fript însă încă îmi este teamă şi mănânc foarte puţin. Merele ajută foarte mult, dar o dietă bazată pe fructe exotice şi sucuri naturale ar fi mai indicată însă posibilităţile materiale ale familiei sunt reduse” a mai spus giurgiuveanca.
Singurele probleme ale femeii sunt de ordin estetic şi financiar. În urma slăbirii drastice, grăsimea s-a topit iar pielea rămasă a început să atârne formându-se un şorţ în zona abdominală. „Sper să put