Lucian spune că nu se dă niciodată la o parte când vine vorba de participare la o competiţie, indiferent de complexitate şi că astfel de concursuri îl ajută să fie mereu la curent cu tot ce e nou în domeniu.
CITIŢI ŞI:
Sibianul care a menţinut legea şi ordinea în Kosovo
Are 28 de ani şi prima dată când a pus foarfeca în părul cuiva a fost la 16 ani. Primii clienţi au fost rudele apropiate, apoi studenţii şi studentele din cămine. Declară deschis că de mic a simţit că este puţin diferit, cu altfel de gusturi faţă de ceilalţi.
„De mic am fost o persoană mai deosebită, mi-a plăcut tot timpul să mă îmbrac altfel, să am altfel aranjau părul. Şi prietenilor mei şi mie ne plăcea să fim altfel îmbrăcaţi, chiar şi în Mediaşul acela mic care eu zic că e plin de oameni deosebiţi”, a povestit Lucian. Spune că s-a apucat de tuns pentru că nu era niciodată mulţumit de rezultatele obţinute la frizerie.
„De fiecare dată când mergeam la tuns nu eram mulţumit şi am zis că ar fi cazul să învăţ cum se tunde. Am urmat cursurile unei şcoli de la Cluj, am învăţat de la prefesionişti”, a mărturisit sibianul. Cu timpul, a început să participe la seminarii. „Am muncit foarte mult şi mi-am dorit să aflu ce înseamnă şi afară coafura. Am fost la Londra, Paris, Amsterdam. Dar cel mai important din punctul acesta de vedere este Londra, pentru că acolo se dă totul în materie de coafură”, spune Lucian.
Competiţiile îl scot din rutină
De la seminarii la concursuri în domeniu nu a mai fost decât un pas. A participat de-a lungul timpului la peste 10 competiţii, la mai multe firme şi nu a plecat de la niciunul fără să fie premiat. Recunoaşte că pentru el competiţiie sunt ca un microb. „După fiecare concurs spun că nu mai particip, dar merg din nou. Pentru mine e un consum de adrenalină, mă scoate din rutina muncii la salon”, spune Lucian.
Cel mai