OSPITALIER. Francisc Vastag i-a aratat reporterului CANCAN unul dintre produsele de baza ale barului sau, berea la halba SEMNIFICATIV. Numele pubului are o legatura foarte stransa cu trecutul campionului la box: K.O.Inainte sa devina patron, primul pugilist roman care a castigat centura suprema era client fidel al localului care acum poarta numele K.O.. "Eu am locuit in zona asta in care e barul. Veneam aici la cafea in fiecare dimineata, iar seara, dupa program, mai stateam cu baietii la o bere. In urma cu vreo doi ani s-a inchis si toti i-am simtit lipsa. M-am hotarat sa-l iau eu si sa fac aici un loc frumos, in care sa ma intalnesc cu prietenii. Dupa un fotbal, dupa o partida de vanatoare, ne intalnim aici la bar, la o bere. Tot aici urmarim meciurile de fotbal", spune Feri. Localul va suferi cat de curand noi transformari. Feri s-a inspirat de la finul sau si va amenaja si el un colt dedicat performantelor sale sportive.
""Mosu" si-a deschis inaintea mea. La el e altceva, e mult mai frumos, e mai mare, sunt acolo trofeele lui, manusi, poze, e ceva deosebit. Voi face si eu un perete pe care vor fi poze de peste tot pe unde am umblat si eu. Am si eu destule trofee pe care sa le aduc si sa le vada oamenii", a marturisit actualul antrenor de box.
OSPITALIER. Francisc Vastag i-a aratat reporterului CANCAN unul dintre produsele de baza ale barului sau, berea la halba SEMNIFICATIV. Numele pubului are o legatura foarte stransa cu trecutul campionului la box: K.O.Inainte sa devina patron, primul pugilist roman care a castigat centura suprema era client fidel al localului care acum poarta numele K.O.. "Eu am locuit in zona asta in care e barul. Veneam aici la cafea in fiecare dimineata, iar seara, dupa program, mai stateam cu baietii la o bere. In urma cu vreo doi ani s-a inchis si toti i-am simtit lipsa. M-am hotarat sa-l iau eu si sa fac aici un loc fru