Imediat după aniversarea celor 56 de ani, artistul a trecut la un program de recuperare intens, pentru îndepărtarea elementelor negative rămase în corpul său, în speranţa că se poate relaxa la lăsatul serii alături de blonde tinere şi frumoase prin mall-uri fără ca organele interne să-i facă probleme.
Astfel, după o petrecere pe cinste, cu multe atracţii culinare stropite cu la fel de multe lichide, artistul a avut ceva tulburări ale aparatului digestiv, pe care a încercat să le îndepărteze pe stradă. Îmbujorat, Gabriel Cotabiţă a apelat cu încredere la vânzătoarea de la simigerie, care tocmai scosese din cuptor o paletă de covrigi "stropiţi" cu sare şi mac. Şi-a potolit stomacul doar după ce a mâncat cu poftă câţiva covrigi calzi, bine rumeniţi şi crocanţi.
Imediat după aniversarea celor 56 de ani, artistul a trecut la un program de recuperare intens, pentru îndepărtarea elementelor negative rămase în corpul său, în speranţa că se poate relaxa la lăsatul serii alături de blonde tinere şi frumoase prin mall-uri fără ca organele interne să-i facă probleme.
Astfel, după o petrecere pe cinste, cu multe atracţii culinare stropite cu la fel de multe lichide, artistul a avut ceva tulburări ale aparatului digestiv, pe care a încercat să le îndepărteze pe stradă. Îmbujorat, Gabriel Cotabiţă a apelat cu încredere la vânzătoarea de la simigerie, care tocmai scosese din cuptor o paletă de covrigi "stropiţi" cu sare şi mac. Şi-a potolit stomacul doar după ce a mâncat cu poftă câţiva covrigi calzi, bine rumeniţi şi crocanţi.