Pentru cei pasionaţi de pescuit Delta Dunării are nenumărate locuri care ascund ştiucă, crap, somn, şalau, biban, avat şi caras. Mulţi turişti sunt însă comozi, dar şi pentru aceştia se găsesc soluţii, inclusiv momeală.
Hotelurile plutitoare oferă condiţii deosebite de cazare şi în plus un mare avantaj-duce pescarul chiar la peşte acasă!
Câteva zile de pescuit împreună cu prietenii-cinci nopţi de cazare, cu pensiune completă, mai puţin băutura, ajung să coste în jur de 200 de euro.
„Prima zi e de acomodare, sosire în Tulcea, transfer cu nava de pasageri către una din localităţile din Deltă, cazare. Ne deplasăm cu barca cu motor către locul de pescuit. Prima zi se tatonează terenul iar apoi se face programul pentru zilele următoare” povesteşte Paul Branovici, patronul unei firme de turism din Tulcea.
Apoi urmează pescuit, pescuit şi iar pescuit, iar în fiecare seară poveşti, bineînţeles - despre pescuit.
Click pe poze pentru fotogalerie!
Fir întins
Pachetul conţine cinci nopţi de cazare cu pensiune completă, barcă cu motor si ghid specializat pentru patru zile, transfer cu nava de pasageri către localitatea unde se află pensiunea şi retur la Tulcea. Durata programului se poate modifica în funcţie de preferinţe, astfel încăt dacă doriţi un program mai scurt sau mai lung se poate personaliza.
„Înainte de a veni în Deltă la pescuit, oaspeţii noştri sunt sfătuiţi asupra echipamentelor ce le sunt necesare, în funcţie de perioada din an aleasă şi de speciile vizate. Se pleacă, de regulă, odată cu răsăritul soarelui, în barca cu motor, pentru a se ajunge în timp util la locurile de pescuit. La cerere, pentru asigurarea unui program prelungit de pescuit, pensiunile oferă hrană rece turiştilor pescari sau se poate organiza un picnic în mijlocul naturii.
Odată ajunşi la destinaţie, se "momesc" locurile, se instalează