Luca Valentin, barmanul care a jonglat cu sticlele la "Românii au talent", şi-a îndeplinit un vis. Împreună cu colegii săi de la Exquisite -Bar Solutions, Valentin a reuşit să-şi deschidă un bar în Capitală.
Flair Angel este un loc cu multe poveşti. "Numele barului este un tribut adus unui fost coleg care din păcate nu mai este printre noi. Am încercat să creăm un loc special. Localul este, de exemplu, singurul bar din România şi unul din puţinele din Europa de Est care foloseşte gheaţă provenită din apa de izvor. În fiecare zi pregătim gheaţa, manual, pentru că nu folosim maşina de gheaţă", a declarat finalistul de la emisiunea "Românii au talent".
Meniul barului este tip revistă, în interiorul căruia este menţionat câte o poveste în dreptul fiecărui cocktail. "Cei care ne trec pragul află astfel care este istoria băuturii pe care o beau, iar meniul îl pot lua apoi acasă pentru că el conţine şi câteva reţete de băuturi pe care le pot prepara chiar ei", a mai spus Valentin.
Pe pereţi sunt pictate cinci maimuţe. "Dacă ajungeţi la noi o să aflaţi povestea fiecăreia dintre ele", a precizat fostul concurent al show-ului de la Pro TV.
La deschiderea barului, Valentin şi-a servit invitaţii cu cocktail-uri speciale şi fiecare băutură a fost însoţită, desigur, şi de o poveste. A preparat pentru ei punch, primul cocktail din lume sau Bellini, o combinaţie savuroasă de suc natural de piersici şi şampanie. Seara s-a încheiat cu o demonstraţie spectaculoasă de flair, cu sticle în flăcări şi super distracţie.
Lşa evenimentul de imaugurare a baurului au fost prezenţi Andi Moisescu şi Pavel Bartos, care au devenit adevăraţi fani ai lui Valentin după ce i-au văzut prestaţiile din cadrul show-ului de la ProTV. De asemenea, alături de finalistul de la "Românii au talent" au fost şi Marian Vasilescu şi Adrian Ţuţu, doi dintre