Supa sauerkraut este intens disputata de toate tarile balcanice. Dar ce mai conteaza originea atunci cand avem un rezultat delicios?
Timp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
8
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
varza, morcovi, ceapa, rosii
Ingrediente
1 varza murata medie
3 litri de apa
3 morcovi
1 ceapa mare
3 linguri cu ulei pentru prajit
2 linguri cu pasta de rosii
sare
Mod de preparare
1. Pune varza la desarat cam cu o ora inainte sa te apuci de pregatirea supei. Spal-o inca o data, stoarce-o si abia apoi toac-o fin, pentru fiert in supa.
2. Taie morcovul cubulete, iar ceapa solzisori. Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste legumele pana cand ceapa devine translucida.
3. Adauga apa si lasa sa fiarba cam 15 minute, ca sa se inmoaie morcovul. Adauga varza taiata fin si lasa la fiert cam o ora, o ora si-un sfert, pana devine frageda. Poti s-o gusti din cand in cand, ca sa vezi daca e gata.
4. Cand esti pe cale sa inchizi focul, pune sare dupa gust si pasta de tomate si mai da supa intr-un clocot. Ia de pe foc si lasa la racit. O servesti simpla sau cu muraturi.
Sursa: Ecuisine.ro
Supa sauerkraut este intens disputata de toate tarile balcanice. Dar ce mai conteaza originea atunci cand avem un rezultat delicios?
Timp de preparare:
Mediu
Numar de portii:
8
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
varza, morcovi, ceapa, rosii
Ingrediente
1 varza murata medie
3 litri de apa
3 morcovi
1 ceapa mare
3 linguri cu ulei pentru prajit
2 linguri cu pasta de rosii
sare
Mod de preparare
1. Pune varza la desarat cam cu o ora inainte sa te apuci de pregatirea supei. Spal-o inca o data, stoarce-o si abia apoi toac-o fin, pentru fi