În timp ce majoritatea vrăjitorilor gastronomiei aleg să se specializeze la curţile regilor Franţei, invitatul nostru a ales alte destinaţii. Anglia şi Tanzania sunt două repere importante în cariera lui Adrian Radu. Are 43 de ani, este îndrăgostit de Africa, practică golful pe care a avut privilegiul să-l practice în Anglia în companii selecte. Are două fiice care nu-i îmbrăţişează pasiunea pentru gastronomie însă ucenicii săi de peste tot pe unde a trecut prin lume îi vor duce mai departe dragostea pentru bucătărie. La interviu online, invitatul ediţiei va vorbi despre meseria sa dar şi despre mesele de Crăciun şi Anul Nou şi va prezenta sugestii pentru cititorii noştri. Ce-i trebuie unui bucătar ca să fie un vrăjitor al bucatelor? Între o femeie şi un bărbat bucătar, cine găteşte mai bine? Are vreun ingredient secret pe care obişnuieşte să-l folosească atunci când găteşte? sau Cum mănâncă românii?, sunt doar câteva dintre întrebările la care Adrian Radu va răspunde pentru dvs. Joi de la ora 10.00 aflaţi în direct pe: www.ziuadeconstanta.ro secretele bucătăriilor lumii de la invitatul nostru, Adrian Radu, executiv Chef la restaurantul Queen Elizabeth.
Realizator: Lavinia Siclitaru
Aşteptăm întrebările dumneavoastră prin formularul de comentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa interviu@ziuact.ro.
Nota redacţiei: Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate, care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.
CV Adrian Radu - executiv Chef „Queen Elizabeth"
Loc de munca : Hotel Gucci 3*- Constanta
Perioada : 1997 - 2000
Functia : Executiv Chef
Loc de munca : Hotel White Sends 4* - Tanzania
Perioada : 2000 - 2001
Functia : Sous Chef
Loc de munca : Hotel Scandinavia 5* - Romania, Constanta
Perioad