Un deliciu dulce cu prune, extrem de usor de preparat.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
12
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
prune, branza ricotta, oua, lapte, unt, zahar
Ingrediente
10 prune
250 g ricotta
4 oua
160 ml lapte
150 g unt
500 g faina
250 g zahar
1 pliculet cu praf de copt
1 fiola cu esenta de rom
sare
Mod de preparare
Spala prunele, sterge-le cu un servet si taie-le in felii subtiri.
Intr-un castron, mixeaza ouale cu untul si esenta de rom. Incorporeaza faina amestecata cu zaharul, sare si praful de copt.
Adauga laptele si ricotta si amesteca cu mixerul cel mult doua minute.
Toarna compozitia in formele de briose tapetate cu chese. Asaza deasupra felii de prune. Lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-35 de minute.
Sursa: Ecuisine.ro Un deliciu dulce cu prune, extrem de usor de preparat.
Timp de preparare:
Rapid
Numar de portii:
12
Complexitate:
usor
Ingrediente principale:
prune, branza ricotta, oua, lapte, unt, zahar
Ingrediente
10 prune
250 g ricotta
4 oua
160 ml lapte
150 g unt
500 g faina
250 g zahar
1 pliculet cu praf de copt
1 fiola cu esenta de rom
sare
Mod de preparare
Spala prunele, sterge-le cu un servet si taie-le in felii subtiri.
Intr-un castron, mixeaza ouale cu untul si esenta de rom. Incorporeaza faina amestecata cu zaharul, sare si praful de copt.
Adauga laptele si ricotta si amesteca cu mixerul cel mult doua minute.
Toarna compozitia in formele de briose tapetate cu chese. Asaza deasupra felii de prune. Lasa-le la cuptor, la foc moderat, 25-35 de minute.
Sursa: Ecuisine.ro