Designerii Casei Regale Thailandeze şi-au prezentat la Bucureşti cea mai nouă colecţie vestimentară. Frames of Style a reunit designeri de modă de pe trei continente: Europa, Asia şi America de Nord. Prezentarea de modă a fost completată de artista japoneză Miyuki Ueda care a pictat cu cerneala neagră, în tehnica numită în Japonia sumi-e, tehnică adusă din China în Japonia de călugarii budişti Zen.
Ying şi Yang, culorile Japoniei, sumi-e şi iubire acestea sunt cuvintele care ar descrie prima ediţie a Frames of Syle de la Bucureşti. Invitaţi speciali designerii Casei Regale a Thailandei care şi-au prezentat două colecţii în antiteză. Este vorba de "Kunitar" marca Sarudei şi "8E88" marca soţului ei, Chinachan Nimpitakpong. Show-ul începe cu creaţiile Sarudei. Pe podium ca într-o joacă de copii apar modelele, desculţe, îmbracate în rochii din combinaţii de dantele, voaluri şi ţesătură cu goluri croşetate în ochiuri largi, în diferite nuanţe de alb. Rochiile în alb palid, alb gălbui sau alb cenuşiu cu inserţii de bej, cu broderii minimaliste de forme şi dimensiuni neregulate sunt accesorizate cu pălării sau flori croşetate în păr. Pe scenă, în timpul prezentării apare o asiatică nu foarte înaltă cu un păr blond, lung şi foarte bogat. Jucăşă ca o scolariţă, zburda printre faldurile rochilor purtate de modele înalte. La final ne dăm cu toţii seama că este Saruda creatoare hainelor. Când am întrebat-o despre inspiraţia colecţiei Kunitar, Saruda mi-a vorbit despre iubire:
"Eu sunt o romantică, acesta este conceptul meu pentru că brandul meu este "Kunitar". Kung înseamnă numele meu, "ni" soţul meu şi "tar" înseamnă romantic acesta este conceptul meu. Când mă gândesc la colecţia mea mă uitîin jurul meu, ce se întamplă cu mine... Acum mă gândesc la iubire pentru că iubesc, iubesc unde locuiesc, îmi iubesc soţul, îmi iubesc familia, este multă dragoste în jurul