În perspectiva începerii Postului Crăciunului, restaurantul-autoservire La Tavola, situat în zona Dacia, vine în întâmpinarea clienţilor care vor să scape de chinul meniului într-o zi de post cu sortimente felurite, de calitate superioară, dar mai ales cu preţuri mici pentru buzunarul oricui.
La Tavola, deşi este un restaurant cu autoservire, s-a pus mai mult accent pe ideea de restaurant şi confort al clientului, decât pe latura de cantină pe care o întâlnim la tot pasul în alte autoserviri. Cel mai important beneficiu al liniei de autoservire de la La Tavola este garanţia faptului că mâncarea este gătită în ziua în care este servită, lucru uşor de identificat chiar şi printr-o simplă privire aruncată asupra preparatelor expuse.
Meniul pe care bucătarii restaurantului îl pregătesc zilnic este unul foarte variat, compus în mod deosebit din preparate care nu se găsesc în general la alte restaurante cu acelaşi profil din oraş, dar pe care am dori să le servim şi pe care le pregătim în bucătăria proprie din când în când. Cu precădere în perioada postului, atunci când persoanele active găsesc un lucru foarte dificil în a pregăti masa zilnică. În ceea ce priveşte preparatele de post care pot fi servite aici, clienţii pot sta liniştiţi, pentru că au de unde alege. Amintim numai câteva dintre preparatele minunate care ies din mâinile bucătarilor, cum ar fi delicioşii cartofi umpluţi cu spanac şi caşcaval de post, care costă 3,5 lei 100 grame, sau cuşcuş cu legume - 4,5 lei porţia de 200 grame. Nu putem trece cu vederea fasolea bătută, chifteluţele de cartofi cu legume sau cu zacuscă delicioasă, pentru fiecare dintre cele două porţii a câte 200 de grame preţul fiind de 4,5 lei. Cartofii simpli cu rozmarin, usturoi sau natur costă 4 lei porţia şi sunt de neînlocuit lângă mâncărurile de post. Aici putem aminti delicioşii ardei umpluţi cu orez şi ciuperci la preţul