* el şi-a prezentat cartea "În ograda bunicilor"
Pentru prima dată în viaţa lor, elevii de la Şcoala "A. S. Puşkin" s-au întâlnit cu un scriitor chiar la şcoală.
Epigramistul Ionel Jecu şi-a prezentat volumul "În ograda bunicilor", în faţa copiilor din clasele primare ale instituţiei. O scurtă biografie a autorului a realizat directorul şcolii, prof. Mihail Chirsanov, care a susţinut că Ionel Jecu a unit spiritual şi cultural oraşele Brăila şi Galaţi, el fiind membru în două cenacluri de epigramişti din cele două localităţi. O descriere detaliată a cărţii a realizat şi bibliotecara şcolii, Lenuţa Chirsanov, după care autorul a mărturisit că a scris cartea atunci când a simţit nevoia de a lăsa ceva numai pentru cei mici. A menţionat, de asemenea, că a fost grozav de impresionat de primirea pe care i-au făcut-o elevii de la Şcoala "Puşkin".
Cu aceeaşi ocazie, coordonatorul proiectului "Tradiţii şi obiceiuri - punte între generaţii", profesorul pentru învăţământ primar Virginia Nedelcu, a prezentat activităţile ce vor avea loc în acest an şcolar în cadrul proiectului. La realizarea acestuia vor colabora: Palatul Copiilor, Şcoala "Mihail Kogălniceanu", Şcoala din Viziru şi grădiniţele "Arlechino" şi "Lizuca". * el şi-a prezentat cartea "În ograda bunicilor"
Pentru prima dată în viaţa lor, elevii de la Şcoala "A. S. Puşkin" s-au întâlnit cu un scriitor chiar la şcoală.
Epigramistul Ionel Jecu şi-a prezentat volumul "În ograda bunicilor", în faţa copiilor din clasele primare ale instituţiei. O scurtă biografie a autorului a realizat directorul şcolii, prof. Mihail Chirsanov, care a susţinut că Ionel Jecu a unit spiritual şi cultural oraşele Brăila şi Galaţi, el fiind membru în două cenacluri de epigramişti din cele două localităţi. O descriere detaliată a cărţii a realizat şi bibliotecara şcolii, Lenuţa Chirsanov, după care autorul a mărtur