Apicultori, producatori de mezeluri, oieri si agricultori din mai multe colturi ale tarii au venit la Vulcan in acest weekend la un targ de produse traditionale.
Localnicii s-au aratat incantati, iar vanzatorii spun ca a mers bine targul, pentru ca lumea prefera produsele naturale, servite la pret de producator.
De la mici si virsli de capra, facuti dupa retete traditionale, pana la sosete de lana, sloi de oaie si branza, localnicii au putut testa toate produsele expuse.
In plus, de pe tarabe nu a lipsit tuica facuta dupa retete unicat.
"E bine-venit acest targ. Ne place. Nu am cumparat foarte multe, dar ce am avut nevoie, am gasit", a spus o femeie de la Vulcan.
"Ne place acest targ. Gasim de toate. Am stat la terasa,pe bulevard si am mancat mici si am facut si cateva cumparaturi", a mai spus un alt localnic.
"Suntem din Alba si am adus azi aici pirostriile. Facem pe loc mamaliguta cu sarmale de post sau cu carne si tocana de berbecut. Lumea vine si cumpara ca sunt calde si se vede cum le preparam", spune o vanzatoare.
Targul a inceput vineri si se va inchide duminica, iar de luni va fi redata circulatia pe bulevard.
Apicultori, producatori de mezeluri, oieri si agricultori din mai multe colturi ale tarii au venit la Vulcan in acest weekend la un targ de produse traditionale.
Localnicii s-au aratat incantati, iar vanzatorii spun ca a mers bine targul, pentru ca lumea prefera produsele naturale, servite la pret de producator.
De la mici si virsli de capra, facuti dupa retete traditionale, pana la sosete de lana, sloi de oaie si branza, localnicii au putut testa toate produsele expuse.
In plus, de pe tarabe nu a lipsit tuica facuta dupa retete unicat.
"E bine-venit acest targ. Ne place. Nu am cumparat foarte multe, dar c