În perioada postului nu sunt doar dezlegări la peşte, ci şi la ... prăjituri. Desigur, vorbim de bunătăţi fără ou, lapte şi unt. În magazinele de profil, bucătarii au găsit o mulţime de reţete. Vânzările au rămas la fel de mari ca în perioadele de dulce, iar pofticioşii sunt extrem de mulţumiţi.
Într-o astfel de băcănie, cu rafturile pline de prăjituri delicioase, perioada postului nu a însemnat nicidecum vânzări mai mici. O dată, pentru că bunătăţile sunt pregătite chiar în faţa ta, iar în al doilea rând, pentru că bucătarul a ştiut să îşi ţină pofticioşii aproape ba cu ciocolată artizanală din care lipseau ouăle, laptele sau untul, ba cu prăjituri şi plăcinte făcute după aceleaşi reguli- să fie dulci, dar şi de post.
Astăzi, a fost rândul negresei cu gem şi nucă să impresioneze.
În perioada postului nu sunt doar dezlegări la peşte, ci şi la ... prăjituri. Desigur, vorbim de bunătăţi fără ou, lapte şi unt. În magazinele de profil, bucătarii au găsit o mulţime de reţete. Vânzările au rămas la fel de mari ca în perioadele de dulce, iar pofticioşii sunt extrem de mulţumiţi.
Într-o astfel de băcănie, cu rafturile pline de prăjituri delicioase, perioada postului nu a însemnat nicidecum vânzări mai mici. O dată, pentru că bunătăţile sunt pregătite chiar în faţa ta, iar în al doilea rând, pentru că bucătarul a ştiut să îşi ţină pofticioşii aproape ba cu ciocolată artizanală din care lipseau ouăle, laptele sau untul, ba cu prăjituri şi plăcinte făcute după aceleaşi reguli- să fie dulci, dar şi de post.
Astăzi, a fost rândul negresei cu gem şi nucă să impresioneze.