1. Ceai din frunze de Salvie - o linguriţă şi jumătate de frunze de Salvie la o cană cu apă. Bea câte două - trei căni pe zi;
2. Ceai din rădăcină de Brusture - o lingură de frunze la o cană de apă. Consumă zilnic câte două - trei căni de ceai;
3. Ceai din frunze de Nuc - 20 gr de plantă adăugate la un litru de apă. Bea trei - patru căni pe zi;
4. Salată din tulpini de Păpădie - urmează o cură de 20 de zile cu salată preparată din 10 - 15 tulpini pe zi;
5. Vin de usturoi - pisează trei - patru căţei mari de usturoi şi pune-i în jumătate de litru de vin alb. Lasă-i la macerat o săptămână şi consumă câte o lingură în fiecare zi;
6. Suc de praz - ia o jumătate de kilogram de praz, taie-l mărunt şi toarnă peste el 700 ml de vin alb. Lasă-l acoperit timp de 24 de ore şi filtrează amestecul. Din sucul obţinut ia câte o gură dimineaţa, şi una seara, înainte de culcare;
7. Ceai de Muşeţel - o cană de ceai consumată zilnic, în timpul meselor;
8. Alimente hipoglicemice - lactate, peşte, ouă;
9. Legume - morcov, ţelină, ceapă, praz, mazăre verde, fasole verde, varză, conopidă, roşii;
10. Fructe - un măr mic pe zi, o portocală, un grapefruit, un kiwi sau fructe de pădure.
1. Ceai din frunze de Salvie - o linguriţă şi jumătate de frunze de Salvie la o cană cu apă. Bea câte două - trei căni pe zi;
2. Ceai din rădăcină de Brusture - o lingură de frunze la o cană de apă. Consumă zilnic câte două - trei căni de ceai;
3. Ceai din frunze de Nuc - 20 gr de plantă adăugate la un litru de apă. Bea trei - patru căni pe zi;
4. Salată din tulpini de Păpădie - urmează o cură de 20 de zile cu salată preparată din 10 - 15 tulpini pe zi;
5. Vin de usturoi - pisează trei - patru căţei mari de usturoi şi pune-i în jumătate de litru de vin alb. Lasă-i la macerat o săptămână şi consumă câte o lingură în fiecare zi