Conform tradiţiei, Festivalul Etnovember se încheie cu maratonul de poezie organizat de conducerea Facultăţii de Litere Braşov. Ieri, evenimentul a adus în sala „Gheorghe Crăciun, din corpul T al Universităţii Transilvania poeţi de pe meleaguri bistriţene, dar şi tineri studenţi ai facultăţii braşovene.
„Cea de-a 11-a ediţie a maratonului de poezie îi are ca invitaţi pe Dan Coman şi Marin Malaicu Hondrari. Alături de ei, însă, vor mai citi poezie şi alţi tineri poeţi, din spaţiul cultural braşovean, dar şi cei consideraţi «coloana vertebrală» a evenimentului: Alexandru Muşina, Romulus Bucur, Caius Dobrescu etc. Lecturile publice de poezie constituie o tradiţie în alte ţări şi uşor-uşor, devine o tradiţie şi în România. Evenimentul însă este o bună oportunitate pentru tineri de a asculta poezie, de a intra în contact direct cu poezia”, a declarat Andrei Bodiu, decanul Facultăţii de Litere Braşov. Conform tradiţiei, Festivalul Etnovember se încheie cu maratonul de poezie organizat de conducerea Facultăţii de Litere Braşov. Ieri, evenimentul a adus în sala „Gheorghe Crăciun, din corpul T al Universităţii Transilvania poeţi de pe meleaguri bistriţene, dar şi tineri studenţi ai facultăţii braşovene.
„Cea de-a 11-a ediţie a maratonului de poezie îi are ca invitaţi pe Dan Coman şi Marin Malaicu Hondrari. Alături de ei, însă, vor mai citi poezie şi alţi tineri poeţi, din spaţiul cultural braşovean, dar şi cei consideraţi «coloana vertebrală» a evenimentului: Alexandru Muşina, Romulus Bucur, Caius Dobrescu etc. Lecturile publice de poezie constituie o tradiţie în alte ţări şi uşor-uşor, devine o tradiţie şi în România. Evenimentul însă este o bună oportunitate pentru tineri de a asculta poezie, de a intra în contact direct cu poezia”, a declarat Andrei Bodiu, decanul Facultăţii de Litere Braşov.