Dragomir şi-a inaugurat, zilele trecute, un restaurant de lux în Bucureşti, în acelaşi loc unde în perioada interbelică se găsea fostul Bar Regal Maxim, frecventat de Regele Carol al II-a, şi a explicat de ce nu i-a urmat exemplul lui Cristi Borcea, acţionarul dinamovist care şi-a deschis un local extravagant la Miami, SUA. Dragomir şi-a inaugurat, zilele trecute, un restaurant de lux în Bucureşti, în acelaşi loc unde în perioada interbelică se găsea fostul Bar Regal Maxim, frecventat de Regele Carol al II-a, şi a explicat de ce nu i-a urmat exemplul lui Cristi Borcea, acţionarul dinamovist care şi-a deschis un local extravagant la Miami, SUA.
Dragomir a consolidat şi renovat spaţiul situat în spatele Palatului Telefoanelor de pe Calea Victoriei. Restaurantul e întins pe trei niveluri, are pereţii ornamentaţi cu lemn nobil şi oglinzi, o capacitate de 140 de locuri, iar meniul e conform preşedintelui LPF unul extrem de sofisticat. Întrebat de ce nu a deschis un local de lux la Miami, precum acţionarul dinamovist Cristi Borcea, Dragomir a avut o explicaţie simplă: ”Eu nu am vârsta lui Borcea, iar el e mai deştept şi mai bogat decât mine. Eu am ales tot România mea, pentru că nu am bani să plec în America. Nu sunt atât de deştept încât să mă duc să cuceresc lumea”.
Are cântăreţi din Moldova şi carne din Argentina
”Corleone” explică că nu acceptă ca în localul lui să se vândă shaorma, sortiment culinar cu care Borcea are mare succes în SUA: ”Aici e restaurant de lux, cu fructe de mare, peşte, şi numai cu carne străină adusă din Argentina, Olanda, Polonia şi Marea Britanie. Se va servi în tingire de cupru groase de o jumătate de centimetru, care ţin căldura o oră şi jumătate”. El a adus cântăreţi din Republica Moldova, absolvenţi de Conservator, şi bucătari care au lucrat în localuri de lux şi pe vase de croazieră. ”Aici se va asculta muzică country, latino