Care-ul de cotlete.
R: Revenind la acest cotlet apetisant. Avem de fapt o bucată formată din mai multe cotlete.
HD: Da, acesta este un careu de cotlete.
R: Ceea ce înseamnă că sunt patru cotlete?
HD: Sau chiar mai multe. Pot fi până la opt coaste. Acesta a fost deja tăiat pentru a fi vândut, deci este mai mic. Poate fi pregătit aşa brut, doar făcând câteva striaţii cu cuţitul direct pe şorici şi apoi lăsându-l la cuptor o ora şi jumătate, o oră şi patruzeci de minute, la 160 – 180 de grade. Sau se pot tăia cotletele care se pregătesc apoi la grătar sau la tigaie. Sau bucata poate fi dezosată complet, se îndepărtează şoriciul, păstrându-se doar grăsimea exterioară şi putem pregăti o friptură... Cu cartofi la cuptor, ceapă şi puţin vin alb. Este delicios...
R: Sunteţi un gurmand! Credeţi că un bun măcelar trebuie să fie şi un gurmand?
HD: Cred că un măcelar trebuie să aprecieze toate plăcerile cărnii...
R: Aţi fost foarte explicit, într-adevăr...
HD: Asta este viaţa, este adevărat! La Boucherie Française - Secretele lui Hugo Desnoyer (3)
Care-ul de cotlete.
R: Revenind la acest cotlet apetisant. Avem de fapt o bucată formată din mai multe cotlete.
HD: Da, acesta este un careu de cotlete.
R: Ceea ce înseamnă că sunt patru cotlete?
HD: Sau chiar mai multe. Pot fi până la opt coaste. Acesta a fost deja tăiat pentru a fi vândut, deci este mai mic. Poate fi pregătit aşa brut, doar făcând câteva striaţii cu cuţitul direct pe şorici şi apoi lăsându-l la cuptor o ora şi jumătate, o oră şi patruzeci de minute, la 160 – 180 de grade. Sau se pot tăia cotletele care se pregătesc apoi la grătar sau la tigaie. Sau bucata poate fi dezosată complet, se îndepărtează şoriciul, păstrându-se doar grăsimea exterioară şi putem pregăti o friptură... Cu cartofi la cuptor, ceapă şi puţin vin alb. Este delicios.