Laptele
Bea un litru de lapte pe zi. În cel mult o jumătate de oră de la ingerare, proteinele atenuează arsura şi durerea. Laptele e considerat unul dintre cele maie ficiente calmante gastrice.
Albuşul de ou
Bate patru albuşuri spumă şi consumă-le treptat, în timpul a trei - patru mese.
Tinctura de lemn dulce
Diluează tinctura în 250 ml de apă şi ia câte o linguriţă, de patru ori pe zi. Reface mucoasa gastrică ce protejează pereţii stomacului.
Suc de morcov
Bea zilnic, două pahare de suc de morcov crud. Unul e bine să-l iei dimineaţa, pe stomacul gol.
Migdale
Consumă cel puţin cinci migdale pe zi. Îţi reglează aciditatea stomacului şi vei scăpa de arsuri în doar 30 de minute.
Ceai de muşeţel
Dintr-o linguriţă de flori uscate adăugate la o cană cu apă şi lăsate de infuzat cinci minute prepari un ceai pe care trebuie să-l bei îndulcit cu miere de albine. Bea ceaiul neapărat după ce mănânci. Acţionează ca un balsam asupra stomacului tău.
Consumă ceai de fenicul
Îţi oferă un aport important de vitamine, minerale, fibre, acid folic, substanţe nutritive. Mai mult decât atât, ceaiul de fenicul îţi calmează stomacul iritat şi îndepărtează durerea. La o cană cu apă, pune o linguriţă de plantă uscată şi lasă la infuzat trei minute. Strecoară-l şi bea-l.
Laptele
Bea un litru de lapte pe zi. În cel mult o jumătate de oră de la ingerare, proteinele atenuează arsura şi durerea. Laptele e considerat unul dintre cele maie ficiente calmante gastrice.
Albuşul de ou
Bate patru albuşuri spumă şi consumă-le treptat, în timpul a trei - patru mese.
Tinctura de lemn dulce
Diluează tinctura în 250 ml de apă şi ia câte o linguriţă, de patru ori pe zi. Reface mucoasa gastrică ce protejează pereţii stomacului.
Suc de morcov
Bea zilnic, două pahare de suc de morcov crud. U