VINERI
Dimineaţa
la primele ore ale zilei bea, cu înghiţituri mici, o jumătate de litru de apă pentru eliminarea toxinelor;
după 30 de minute, consumă un suc de grapefruit, cu un conţinut bogat în potasiu şi vitamina C;
15 minute mai târziu bea un sfert de litru de lapte degresat în care amestecă o linguriţă de cacao şi una de miere.
La prânz
mănâncă 200 gr de peşte slab, fiert în aburi sau preparat la cuptor, asezonat cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline;
două ore mai târziu, consumă un iaurt cu o linguriţă de miere pentru stimularea tranzitului intestinal;
după-amiază bea o limonadă preparată dintr-o lămâie stoarsă şi adăugată la un sfert de litru de apă îndulcită cu o linguriţă de miere de albine.
Seara
la cină, fierbe timp de 20 de minute într-un litru şi jumătate de apă 1 kg de praz (diuretic), 500 grame de morcovi bogaţi în vitamina A, 500 gr de roşii benefice pentru conţinutul de potasiu şi minerale, 2 tulpini de ţelină şi un vârf de cuţit de cimbru, care este un bun dezintoxifiant. Bea trei boluri de zeamă, la intervale de câte zece minute, apoi consumă trei boluri cu legume fierte, asezonate cu vinegreta la intervale de câte 20 de minute;
înainte să te culci, mânâncă un iaurt îndulcit cu o linguriţă de miere.
SÂMBĂTĂ
Dimineaţa - meniul din prima zi;
La prânz - meniul din prima zi;
La cină - consumă 200 gr de peşte fiert şi un bol cu legume;
- înainte de culcare, mănâncă un iaurt îndulcit cu o linguriţă de miere.
DUMINICĂ
Dimineaţa - bea apă, suc de grapefruit şi o cană de lapte cu cacao;
La prânz - mănâncă 250 gr de brânză de vaci amestecată cu un iaurt şi două linguriţe de miere;
consumă câte două mere la interval de două ore;
La cină - mănâncă 200 gr de carne albă şi 300 gr de legume fierte, asezonate cu ulei de m