Costiţele de porc
R: Da, haideţi să terminăm partea despre porc, şi apoi începem un alt episod...
HD: Ei bine, de la porc îmi plac foarte mult şi costiţele, între partea de sus a cotletului şi pieptul animalului. Se pot face la grătar sau la cuptor. Şi îmi mai place şi să marinez carnea, mai mult sau mai puţin condimentată, cu amestecuri de mirodenii, ulei de măsline. Şi aceste feluri marinate se pot face fie fierte în cratiţă fie fripte, cum avem un pic de grăsime, carnea va fi foarte fragedă, foarte gustoasă.
R: Aşa se explică de ce toată lumea este încântată de dumneavoastră. Nu numai că oferiţi cea mai bună carne, dar clienţii pot găsi la dumneavoastră şi unele sortimente deja cumva semi-preparate...
HD: Da, este adevărat că la magazinul din Paris avem multe astfel de produse, aici însă suntem abia la început... Am deschis doar de trei luni... Însă încetul cu încetul, îi vom pregăti pe cei doi tineri măcelari români la Paris, tocmai pentru a putea oferi apoi preparate diferite şi pentru a progresa. Este adevărat că aceste produse sunt foarte căutate. La Boucherie Française - Secretele lui Hugo Desnoyer (5)
Costiţele de porc
R: Da, haideţi să terminăm partea despre porc, şi apoi începem un alt episod...
HD: Ei bine, de la porc îmi plac foarte mult şi costiţele, între partea de sus a cotletului şi pieptul animalului. Se pot face la grătar sau la cuptor. Şi îmi mai place şi să marinez carnea, mai mult sau mai puţin condimentată, cu amestecuri de mirodenii, ulei de măsline. Şi aceste feluri marinate se pot face fie fierte în cratiţă fie fripte, cum avem un pic de grăsime, carnea va fi foarte fragedă, foarte gustoasă.
R: Aşa se explică de ce toată lumea este încântată de dumneavoastră. Nu numai că oferiţi cea mai bună carne, dar clienţii pot găsi la dumneavoastră şi unele sortimente deja cumva semi-preparate... @N_