40 de producători îşi prezintă în weekend produsele tradiţionale Piaţa Sfatului
Astăzi şi mâine, în Piaţa Sfatului, braşovenii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului Slow Food, unde 40 de producători din toată ţara vor aduce bunătăţuri de toate felurile. Braşovenii pot cumpăra produse „de dulce” şi de post, murături, brânzeturi, ulei presat la rece, pâine pe vatră, turtă dulce şi prăjituri de casă, siropuri, vin, fructe şi legume de la Stupini. Oferta târgului se îmbogăţeşte în acest sfârşit de săptămână, cu câteva produse noi: gem de ghimbir made în Braşov, preparate din lapte de capră - de la Călăraşi, dulceaţă de merişoare sau de agrişe şi zacuscă cu ghebe, produse în Suceava, dar şi cunoscutele murături în saramură. În plus, cei care ţin postul Crăciunului vor găsi în centrul oraşului sarmale de post, zacuscă pentru toate gusturile, păstrăv afumat sau deserturi tradiţionale din Maramureş - foi cu bulion umplute cu dulceaţă de măr şi dovleac, pandişpan de post cu stafide şi nucă sau plăcintă cu mere. De asemenea, braşovenii pot degusta şi produse din carne de vânat, precum pastrama sau cârnaţii de cerb şi de mistreţ ori salamul din carne de urs. Piaţa va fi deschisă atât sâmbătă, cât şi duminică, între orele 10.00 şi 16.00. 40 de producători îşi prezintă în weekend produsele tradiţionale Piaţa Sfatului
Astăzi şi mâine, în Piaţa Sfatului, braşovenii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului Slow Food, unde 40 de producători din toată ţara vor aduce bunătăţuri de toate felurile. Braşovenii pot cumpăra produse „de dulce” şi de post, murături, brânzeturi, ulei presat la rece, pâine pe vatră, turtă dulce şi prăjituri de casă, siropuri, vin, fructe şi legume de la Stupini. Oferta târgului se îmbogăţeşte în acest sfârşit de săptămână, cu câteva produse noi: gem de ghimbir made în Braşov, preparate din lapte de capră - de la Călăraşi, dulcea