Prin deschiderea Magazinului Boieresc, s-a făcut încă un pas spre descoperirea farmecului Bucureştilor de altă dată.
S-a dus deja vestea: "Monşer, s-a deschis în Bucureşti un magazin unde poţi să vii să mănânci ciocolată belgiană, trufe şi alte delicatese, să asculţi poveşti de când era bunica fată frumoasă şi stilată, poţi savura un pahar cu vin de excepţie, o cafea Marghiloman şi o dulceaţă de cireşe… Parol!".
Tradiţie dichisită, zacuscă, tocană de oaie, brânză, ulei, miere, vinuri de nişă, minunăţii şi alte nebunii, plus muzică de poveste şi poveşti de început de iarnă şi nu numai, cu aromă de scorţişoară… Deosebitul Magazin Boieresc reprezintă un parteneriat între Asociaţia Căutătorilor de Trufe din România şi Magazinul Good Point.
Reinventarea bunului gust
Aici îsi au sălaşul "creatorii de cadouri". Aici licorile, cafeaua, ciocolata şi alte bunătăţi se transformă în culmea alintului nu numai pentru papilele gustative, ci şi pentru mintea însetată de vechi cu nou, de o nebunie de bun! "Nu este atât un magazin, cât mai mult un spaţiu pentru evenimente. Vom pune la bătaie vinuri şi alte bunătăţi în cadrul evenimentelor care vor fi organizate chiar aici. De exemplu, miercurea vrem să fie ziua cu «Cinegurme» - proiectăm secvenţe importante din filme vechi, joia vrem să facem o tradiţie din «Butelca cu poveşti» - oameni simpli (inclusiv mătuşi şi bunicuţe) stau pe un scaun şi povestesc, noi încercând astfel un fel de reinventare a povestitorilor persani! Pe viitor în weekend va fi «TrufArt», duminica vor fi brunch-uri («breakfast & lunch» plus taifas cât cuprinde)…", spune Călin Jantea, director executiv al Magazinului Boieresc.
"E un fel de prelungire a binecunoscutului Târg al Boierului de la Muzeul Ţăranului. Produsele de aici au fost căutate, şi bineînţeles găsite, aproape prin toată lumea, nimic nu este s