Francezii şi reprezentanţi ai mai multor ţări europene au fost impresionaţi de produsele tradiţionale româneşti pe care “La Angela” le-a prezentat la o importantă expoziţie de gastronomie, desfăşurată zilele trecute în Franţa. Aflaţi într-o colaborare cu Centrul de Formare Profesională Saint Michel Mont Mercure, mureşenii au fost invitaţi la eveniment, alături de mai multe ţări europene.
Sarmale în foi de viţă coapte în dovleac, piept de raţă cu gutui, piept de curcan cu prune şi castane, medalion din spinare de cerb carpatin cu ciuperci de pădure marinate şi sos de coacăze negre, prăjituri tradiţionale româneşti, cozonaci cu mac şi nucă sau palaneţe cu brânză şi varză, au fost câteva dintre bunătăţile marca “La Angela”, care au făcut senzaţie printre francezii prezenţi la expoziţie. “În cele cinci zile de expoziţie cu gustare, standul nostru a fost tot timpul plin de musafiri. Le-au plăcut tare specialităţile noastre, iar pălinca de prune a fost cireaşa de pe tort. S-a terminat repede”, a spus Angela Blaga, şefa delegaţiei mureşene, administrator al firmei Laborator „La Angela”.
Din delegaţia mureşeană au mai făcut parte: Simionca Marta, cofetar şef la Laboratorul de prăjituri „La Angela”, Nagy Iolan cofetar la Laboratorul de prăjituri „La Angela”, Zaharie Fărcaş – Şef restaurant „La Angela”, Lucian Blaga, Director Economic „La Angela”, Teodor Blaga – director SC Lucian Comimpex, Ioan Trif – Administrator SC Lucian Comimpex şi Irina Ignat – City Plaza Cluj.
Pe lângă bunătăţile apetisante mureşenii s-au prezentat în Franţa şi cu numeroase cadouri pentru participanţi: CD-uri, cărţi, vinuri şi hărţi, toate menite să promoveze imaginea României. „Am făcut benevol, cu plăcere, o muncă de promovare a imaginii României. Cei care au trecut pe la standul nostru au rămas cu impresii foarte frumoase legate de România”, a spus Angela Blaga.
Prezenţa