Jasmina, fetiţa lui Virgil Ianţu, poate să fie considerată un copil atipic pentru vârsta sa. În loc să se comporte ca restul puştilor de vârsta ei, să stea în faţa televizorului ore în şir sau să acceseze canale interzise minorilor, Jasmina nu are curiozitatea de a urmări programele TV. Prezent astăzi la Clubul Ţăranului Român, unde a avut loc o conferinţă de presă organizată de Kanal D şi Asociaţia "Telefonul Copilului", Ianţu a mărturisit că fetiţa sa nu este deloc atrasă de plasmă, preferând să-şi găsească ceva de joacă decât să stea în faţa acesteia.
"Fetiţa mea nu prea se uită la TV. Are un singur desen animat pe care îl urmăreşte, atât!" Chiar dacă fiica sa ar fi prins prostul obicei de a sta ore în şir în faţa micului ecran, Virgil Ianţu spune că ar fi găsit alte soluţii decât corecţiile sau pedepsele, ca să o facă pe acesta să înţeleagă că îi este dăunător. "Lucrând foarte mult cu copiii, eu am înţeles că problemele nu sunt la cei mici, ci la părinţi. Ei nu au timp şi răbdare să vorbească cu cei mici şi nu ştiu cum să se poarte cu aceştia. Sunt total împotriva pedepselor sau a corecţiilor aplicate minorilor", a declarat Virgil Ianţu. Mâine, 30 noiembrie, în ziua de Sfântul Andrei, Kanal D şi Asociaţia "Telefonul Copilului" desfăşoară maratonul TV "Un apel pierdut, o copilărie pierdută".
Acţiunea, care se va desfăşura pe parcursul întregii zile în cadrul emisiunilor live produse şi difuzate la Kanal D, are ca scop strângerea de fonduri pentru implementarea unui program non-stop al serviciilor de la Telefonul Copilului. Programul angajaţilor care răspund la Telefonul Copilului, respectiv la apelurile primite la numărul 116 111 din partea copiilor abuzaţi, neînţeleşi, înceta la orele 00.00. Din cauza numărului mare de solicitări primite după acestă oră, asociaţia a propus prelungirea programului la 24 din 24 de ore. Printr-un singur SMS de doi eur